Het GRATIS Webinar over Succesvol Coachen en Spreken
De 5 Eenvoudige Stappen Om Een Succesvolle(re) Coach En Spreker
 Te Worden Ook Al Heb Je Geen Ervaring Of Kennis
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Rutney Sluis - Oprichter Sluis NLP Instituut
Je leert hoe jij: 
  • Fulltime of parttime aan de slag kunt als spreker en coach;
  • ​Meteen zelfverzekerd en passievol mensen kunt coachen;
  • ​Met bewezen strategieën mensen kunt inspireren en levens kunt verbeteren;
  • ​Jouw emoties kunt meesteren en jouw eigen uitdagingen kunt overwinnen;
  • ​​Jouw collega's, personeel of kinderen effectiever kunt stimuleren!
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
100% KOSTELOZE TRAINING

DE ONLINE TRAINING BEVAT 3 UUR AAN WAARDEVOLLE CONTENT. PLAN EEN TIJDSTIP IN WAAROP JE 3 UUR BESCHIKBAAR BENT. ALLEEN DAN PAK JE ALLE CONTENT MEE.

Rutney had in zijn jeugd van huis uit altijd financiële en relationele uitdagingen ervaren en hierdoor groeide zijn intense drang om erachter te komen waarom sommige mensen gelukkig en succesvol zijn en anderen ongelukkig zijn en amper rond kunnen komen. Op 15-jarige leeftijd begon hij dit al intensief te bestuderen. Na het jaren bestuderen van succes, menselijk gedrag en geluk, helpt hij nu als expert mensen naar hun beste kunnen te presteren.
  
De afgelopen jaren heeft hij meer dan 600 trainingen /speeches voor meer dan 50.000 mensen mogen geven. Hij heeft gesproken over de elementen van geluk zoals: succes, mindset, beperkingen overwinnen, het bouwen van de juiste relaties en je ware potentie vervullen. Zijn toehoorders bestonden uit: ondernemers, studenten, starters op de arbeidsmarkt , directieleden en alle lagen daartussen. Hij heeft het podium gedeeld met bekende mensen zoals ; Jorgen Raymann, Victor Mids, Jandino Asporaat, Faya Laurens, Angela Groothuizen en als spreker heeft hij o.a. mogen spreken in landen als Frankrijk, België, Duitsland, Portugal en Denemarken om zijn kennis te delen en over te dragen.

In deze gratis training leer jij de bewezen formule die Rutney heeft toegepast om een winstgevend coachingspraktijk en opleidingsinstituut op te zetten.
Normaal gesproken wordt er flink betaald voor dergelijke trainingen, maar in deze training onthult Rutney zijn methode helemaal gratis aan jou. Als je coach of spreker wilt worden of al bent dan wil je dit absoluut niet missen. Zorg dat je bent aangemeld voordat je deze unieke kans voorbij laat schieten! 
** EXTRA BONUS **
Als je aanwezig bent bij de online training dan krijg je ons E-boek, "6 methodes om geld te verdienen met coaching", er geheel GRATIS bij! Wees erbij en reserveer nu jouw plek voor de online training.
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Sluis NLP Instituut - COPYRIGHT @ 2020- ALL RIGHTS RESERVED